loopbaancoach

Loopbaancoach/loopbaanbegeleider/loopbaanontwikkeling Mo Deckers.
De loopbaancoach of loopbaanbegeleider kan hier soelaas bieden. Dankij onze opleiding wordt je een professionele loopbaanbegleider korte opleiding van 2 dagen of loopbaancoach langere opleiding van 6 dagen.Wij werken met de KMO-portefeuille. Kijk naar het agenda om de data van de eerstkomende opleiding te vinden en download onze brochure voor meer inlichtingen.

vacature freelance loopbaancoach NextStep coaching.
We werken regionaal en ondersteunen onze coaches om zich lokaal in de markt te profileren oa. door het aanbieden van gedrukt promotiemateriaal en online marketing. De verloning is 375/loopbaancheque 4u voor de eerste 100 cheques, daarna 400/loopbaancheque. Interesse in deze vacature freelance loopbaancoach?

Loopbaancoach geeft advies tijdens fietsritje Zoersel Regio HLN.
Zoersel Loopbaancoach Katrien Seynaeve uit Zoersel is sinds kort gestart met een speciaal initiatief: haar klanten kunnen voortaan ook een sessie volgen op de fiets. Ik” begeleid mensen die met bepaalde vragen of problemen worstelen op hun werk, vertelt Katrien Seynaeve.

En daar is er weer eentje: een loopbaancoach NRC.
En voor een coach is januari een van de drukste maanden. Dat merk ik ieder jaar, half september en half januari, zegt Ilse Reijs, al zestien jaar werkzaam als loopbaancoach. In de vakantie bekijken mensen hun werkende leven even van een afstandje.

Opleiding loopbaancoach The Job Coach.
Bij The Job Coach kan je een erkende opleiding tot gecertificeerde loopbaancoach volgen. In de meerdaagse opleiding loopbaancoach bij The Job Coach leer je alle vaardigheden om effectief aan de slag te gaan als loopbaancoach. Tijdens deze praktische opleiding loopbaancoach combineren we theoretische technieken met praktische tools.

wat is een loopbaancoach? Nathalie Frérotte.
Coach je eigen leven! In de kijker. Dit raad ik aan! Lezing of cursus. In de kijker. Wat is een loopbaancoach? Heb jij er recht op? Hoe werkt het? Wat kost het? Hoe loopbaancheques bestellen? Ondernemer of starter? wat is een loopbaancoach?

at is loopbaancoaching en wat doet een loopbaancoach? TechnischWerken.
Een loopbaancoach kan hierbij belangrijke ondersteuning bieden. Wat doet een loopbaancoach? Een loopbaancoach zal loopbaanvraagstukken samen met zijn of haar cliënt trachten op te lossen. De loopbaancoach neemt de rol op van een coach. Dit houdt in dat de problemen en vraagstukken niet door de loopbaancoach zelf worden opgelost.

Gratis infosessie voor onderwijs: Terug fluitend naar het werk! Loopbaancoaching Het Coachingatelier.
Een loopbaancoach stimuleert het zelflerend vermogen van anderen en laat daarbij de verantwoordelijkheid en de motivatie bij de cliënt en inspireert en ondersteunt hem daarbij. Een loopbaancoach gaat samen met de cliënt op zoek naar wie hij werkelijk is, wat hij wil en kan in zijn carrière.


 

personal trainer worden

Personal trainer worden?  Dan zit je hier goed! Remotion Training® is een nieuwe trainingsmethodiek en behandelingsfilosofie voor professionals (kinesitherapeuten, personal trainers, etc.) die hun technieken willen uitbreiden en hun patiënten/klanten willen begeleiden in een actieve revalidatie of levensstijl.

Remotion Training® gebruikt lichaamsbeweging als tool om bewegingsbeperkingen weg te werken en het bewegingsrendement te verbeteren. Ideaal voor starters – als meerwaarde in hun ontwikkelingsproces – of voor ervaren rotten die nog een extra specialisatie aan hun toolkit willen toevoegen.

Remotion Training® is een erkend dienstverlener van de KMO-Portefeuille.